Senaat

Taken en verantwoordelijkheden

De Senaat bestaat uit 5 leden die het Delftsch Studenten Corps besturen en vertegenwoordigen. De Senaat vertegenwoordigt het DSC bij externe aangelegenheden en onderhoudt nauw contact met de TU Delft, de gemeente Delft en andere studentenverenigingen. Daarnaast stuurt de Senaat verschillende commissies en 24 onderverenigingen aan op het gebied van sport, cultuur en educatie. De Senaat streeft samen met het Bestuur naar een studententijd waarin alle leden met veel plezier zichzelf op verschillende vlakken kunnen ontplooien. Gelijktijdig is het van belang dat alle leden hun studie succesvol doorlopen.

De Senaat (2019-2020) bestaat uit:

President

Noémi Los
Voorzitter vereniging, interne rechtssysteem en mediabeleid
Presisen@delft.corps.nl

Daan Dutilh
Communicatie vereniging, agenda, beheerder website en contact oud-leden
Secrisen@delft.corps.nl

Thesaurier

Diederik Westerkamp
Geldstromen , jaarrekening en debiteuren DSC en begeleiden CEB
Thesausen@delft.corps.nl

Commissaris

Koen Verloop
Contact gelieerde DSC huizen en verantwoordelijke SDSG, begeleiden van onderverenigingen en eerstejaars.
Comsen@delft.corps.nl

Archivaris

Stéphanie Scholtes
Contact externe studenten partijen, het vraagbeleid van commissies en besturen en het waarborgen van het archief.
Archisen@delft.corps.nl