Zakelijk

Bereik ondernemende studenten

Het Delftsch Studenten Corps is een studentenvereniging die gelieerd is aan de Technische Universiteit Delft. Met tal van onderverenigingen, commissies en besturen biedt het DSC haar leden de mogelijkheid om zichzelf op vele vlakken te ontplooien. De aangesloten studenten kenmerken zich dan ook vaak als ondernemend, enthousiast en breed ontwikkeld. Wilt u in aanraking komen met technische studenten die zich op deze manier typeren?

Maak kennis op carrière evenementen

De carrière evenementen zijn de ideale manier om onze studenten goed te leren kennen. Onze evenementen zijn altijd een combinatie van een serieuze case en een informele borrel en/of diner. Op deze wijze kunnen de studenten goed de sfeer in uw bedrijf proeven en inzicht krijgen in de werkzaamheden. Voor deelname aan een evenement kan u contact met ons opnemen via secretaris@cebdsc.nl

Het DSC in cijfers

Studenten

Carrière Evenementen

Technische Studies

Deelnemers

Krijg naamsbekendheid onder studenten en young professionals

Vanuit de CEB bieden we social media exposure via onze Instagram pagina en onze LinkedIn pagina aan. Daarnaast hebben we 5 keer per jaar een nieuwsbrief die naar alle ouderejaars leden van het DSC wordt verstuurd. Het is mogelijk om hierin een plek te kopen voor uw bedrijf.

Naast samenwerkingsmogelijkheden met de CEB zijn er tal van mogelijkheden in onder andere het jaarboek, tijdens de ontvangst week, in het verenigingsblad en bij onze onderverenigingen. Als u geïnteresseerd bent in naamsbekendheid onder onze studenten kunt u contact met ons opnemen via secretaris@cebdsc.nl. Dan zullen we samen ervoor zorgen dat uw bedrijf optimaal onder de aandacht komt bij de studenten.

Social media

Als CEB beheren we een Instagram en LinkedIn account. Deze kanalen gebruiken we om content te verspreiden. Ook is er de ruimte voor bedrijven om onder de aandacht van de studenten te komen door middel van een post op deze kanalen.

Direct Mailing

Als CEB publiceren we jaarlijks 5 nieuwsbrieven aan alle derdejaars studenten en ouder. Hierin geven we informatie over onze eigen evenementen en andere ontwikkelingen. Hierin is altijd ruimte voor bedrijven om onder de aandacht te komen bij de studenten.

Alternatieven

De vereniging telt vele commissies en onderverenigingen die allemaal door het jaar heen in de weer zijn voor de vereniging. Dit gaat van de hockeyclub tot het verenigingsblad en van het jaarboek tot rugby op het hoogste niveau. Als jouw bedrijf samen met sport en cultuur onder de aandacht wilt komen kan dat natuurlijk ook!

De mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met onze Commissie Externe Betrekkingen (CEB)
voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.

Het Delftsch Studenten Corps bedankt haar Gouden Partners

Over CEB

De Commissie Externe Betrekkingen (CEB) fungeert als de brug tussen de studenten van het Delftsch Studenten Corps (DSC) en hun toekomst. Als CEB creëren wij de aansluiting tussen onze gemotiveerde en breed ontwikkelde studenten en het bedrijfsleven door carrière evenementen te organiseren, promotiemogelijkheden te bieden en op andere manieren elkaar in contact te brengen. Ieder jaar is er een nieuwe groep verantwoordelijk voor de externe betrekkingen. Binnen het DSC staat de CEB bekend als de Financiële commissie (FiCo).

Graag betrekken we uw bedrijf in dit proces om jullie de kans te geven met je toekomstige collega of klant in aanraking te komen en om de studenten een evenwichtig beeld te geven van hun mogelijkheden. Via deze middelen haalt de CEB fondsen op voor de vereniging om deze draaiende te houden.

Commissie Externe Betrekkingen

Annefloor Pluut
Delftsch Studenten Corps
Phoenixstraat 30
2611 AL  Delft
+31 (0)6 83 01 96 30
secretaris@cebdsc.nl