Overlijden Lid Delftsch Studenten Corps

aug 17, 2020 | Vereniging

Onacceptabel feest, forse sancties opgelegd

Vrijdag 14 augustus jl. heeft er een feest plaatsgevonden bij een studentenhuis dat bewoond wordt door leden van het Delftsch Studenten Corps (“D.S.C.”). Het D.S.C. organiseert sinds de corona uitbraak geen fysieke activiteiten en dit feest is niet georganiseerd door het D.S.C. De Senaat van het D.S.C. betreurt het dat in deze tijd, waarin iedereen samen sterk moet staan om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, leden van het D.S.C. een feest hebben georganiseerd.

Daarom heeft de Senaat van het D.S.C. besloten om naast de door de gemeente ondernomen stappen ook de organisatoren van het feest intern een forse sanctie op te leggen. Het moge duidelijk zijn dat het organiseren van dergelijke onveilige samenkomsten volstrekt onacceptabel is.

De Senaat van het D.S.C. heeft alle betrokken leden/organisatoren van het feest verzocht om 14 dagen in thuisquarantaine te gaan, zich bij een vermoeden van klachten te laten testen en bij besmetting dit door te geven aan zowel de organisatoren als de Senaat.

Andere interessante nieuws berichten

Publicatie toelatingsprocedure DSC 2022 De toelatingsprocedure voor nieuwe DSC-leden is sinds 4 mei 2022 beschikbaar op de website (Via ‘De...

Lees meer