Stadswandeling en goede doelen maart

mrt 9, 2021 | Vereniging

Momenteel is Stichting Leven in Delft (LID) druk bezig met verschillende activiteiten.

Zo is er nu een wandeling uitgezet door het centrum van de stad waarbij kinderen opzoek kunnen gaan naar de Big 5. Tijdens de wandeling komen de deelnemers langs historische plekken in Delft. De “Safari in Eigen stad” is er voor ouders met kinderen die dagelijks thuis zitten en samen een verandering in hun wekelijkse ritme wel kunnen gebruiken.

Daarnaast is Stichting LiD aan het begin van maart van start gegaan met de “Goede Doelen Maart”. Een initiatief waarbij de bestuursleden van Stichting LID een maand lang geld aan het ophalen zijn voor het Reinier de Graaf ziekenhuis. Niet voor de patiënten, maar voor de zorgmedewerkers die het afgelopen jaar zo hard hebben gewerkt. Tot nu toe hebben de bestuursleden zelfgemaakte soep en wijnboxen verkocht voor een wijnproeverij. Verder worden er volgende week bierkratjes opgehaald voor statiegeld en sluiten ze in de laatste week van maart af met een midgetgolftoernooi voor de leden van onze vereniging.

Zie hier het interview met Stichting LiD over de stadswandeling ‘De Big 5’: Passie met een Gouden Rand: Isa van Tuyll en Frederic Loudon (delftopzondag.nl) 

Andere interessante nieuws berichten

Publicatie toelatingsprocedure DSC 2022 De toelatingsprocedure voor nieuwe DSC-leden is sinds 4 mei 2022 beschikbaar op de website (Via ‘De...

Lees meer