Overlijden Lid Delftsch Studenten Corps

aug 15, 2021 | Vereniging

De OWee is begonnen en de inschrijvingen zijn geopend

Na een rustige zomer starten we vandaag met de OWee 2021. Er staat een druk programma vanuit de TU-OWee op de planning voor de aankomende studenten. Gedurende de dag is er ruimte voor een bezoek aan alle verenigingen en ’s avonds is de zaak open voor leden en OWeeërs. Zowel binnen als buiten, op onze eigen gebouwde steigerconstructie, kan men borrelen volgens de huidige horecaregelgeving. Dit wordt georganiseerd zodat de OWeeërs kunnen proeven van de sfeer hier op het Delftsch Studenten Corps en om hen een vliegende start van hun studententijd te geven!

Daarnaast gaan vanaf vandaag 12:00 de inschrijvingen voor D.S.C. 2021 open op onze openbare website. De link voor het inschrijven en meer informatie over de toelatingsprocedure kunt u vinden onder het kopje ‘lid worden’ in de categorie  ‘de vereniging’.

Voor de geïnteresseerde (aankomende) studenten is het belangrijk om te onthouden dat deze link toegankelijk zal zijn tot vrijdag 20 augustus 2021 10:00 uur. Hierna sluiten de inschrijvingen. Het aanmeldproces zal gemiddeld 2 uur duren. Nadat dit proces succesvol doorlopen en afgerond is, zal men een bevestigingsmail ontvangen met extra informatie over de vervolgstappen. Houd dus je mailbox goed in de gaten!

 

Andere interessante nieuws berichten

Publicatie toelatingsprocedure DSC 2022 De toelatingsprocedure voor nieuwe DSC-leden is sinds 4 mei 2022 beschikbaar op de website (Via ‘De...

Lees meer