Overlijden Lid Delftsch Studenten Corps

aug 10, 2020 | Vereniging

Vereiste aanpassingen programma OWee 

 

De uitkomst van de persconferentie van 6 augustus jl. heeft ervoor gezorgd dat alle fysieke wervings- en introductieactiviteiten voor gezelschapsverenigingen, waaronder het DSC, zijn verboden. Er zullen vanuit het DSC geen fysieke OWee activiteiten plaatsvinden, tenzij deze vanuit het TU Delft OWee bestuur worden georganiseerd.

Dit houdt ook in dat er vanaf vandaag, 10 augustus, geen samenkomsten, borrels of andere bezoeken meer plaatsvinden waarbij DSC-leden én mogelijk nieuwe leden aanwezig zijn. Het DSC roept alle (aankomend) studenten op niet naar Delft te komen behalve voor het vanuit de TU Delft georganiseerde programma. Het online gedeelte van de DSC OWee gaat natuurlijk gewoon door! Wanneer (aankomend) studenten zich hier niet aan houden bestaat de mogelijkheid dat hen de toegang tot de loting van 2020 en dus het eventuele lidmaatschap wordt ontzegd. Bovenstaande berichtgeving is ook bekend bij de huidige DSC-leden.

 

Het DSC doet zijn uiterste best om ondanks alles de (aankomend) studenten een geweldige start te bieden van hun studententijd! Houdt hiervoor de verschillende OWee kanalen nauwlettend in de gaten.

Andere interessante nieuws berichten

Publicatie toelatingsprocedure DSC 2022 De toelatingsprocedure voor nieuwe DSC-leden is sinds 4 mei 2022 beschikbaar op de website (Via ‘De...

Lees meer