Voorlopige sluiting Sociëteit “Phoenix”

sep 3, 2020 | Sociëteit, Vereniging

Voorlopige sluiting Sociëteit “Phoenix”

 

De afgelopen dagen is het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus onder de leden van het Delftsch Studenten Corps toegenomen.

Het feit dat het aantal besmettingen onder de leden van het D.S.C. toeneemt en meerdere nog in afwachting zijn van testresultaten hebben de Senaat en het Bestuur doen besluiten om de Delftsche Studenten Sociëteit “Phoenix” in ieder geval de komende dagen preventief te sluiten. Dit geldt zowel voor Restaurant “Phoenix” ‘s avonds, als ook overdag. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat niet nog meer leden van D.S.C. besmet raken en de besmetting in Delft niet oplopen.

De Senaat van het D.S.C. en het Bestuur van Delftsche Studenten Societeit “Phoenix” hebben alle leden opgeroepen om zich bij een vermoeden van klachten te laten testen, in voorzorg in zelfquarantaine te gaan en bij besmetting met het hele studentenhuis in thuisquarantaine te gaan. Daarnaast melden leden het bij de Senaat als ze positief getest zijn. 

Andere interessante nieuws berichten

Rookvrije generatie

Rookvrije generatie

Rookvrije generatie Sinds 1 april is het nieuwe rookvrije horecabeleid van kracht. Vanaf heden zal er geen gelegenheid meer zijn om te roken op of...

Lees meer